Naar het Solaris aanbod

=
;

De werf

Solaris Yachts heeft haar oorsprong in Aquileia, gelegen aan de oevers van de Venetiaanse lagune, waar zowel de Romeinen als de Serenissima Republiek hun waardevolle zeevaarterfgoed hebben nagelaten. Solaris Yachts heeft dit erfgoed overgenomen en is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant van Solaris-zeiljachten.

Met een indrukwekkend terrein van 26.000 m², waarvan 6.000 m² overdekt, hebben we niet alleen maatwerkjachten gebouwd, maar ook met succes jachten tot 100 voet omgebouwd en gerestaureerd. Ons ervaren team van technische professionals en bekwame vakmensen met meer dan veertig jaar expertise in scheepsbouw en -ombouw, combineert technologie en kracht met traditioneel vakmanschap om zeiljachten van topkwaliteit te ontwerpen en te bouwen. Daarnaast leggen we de focus op de vervaardiging van ongeëvenaarde houten interieurs.

In 2018 brak er een nieuw tijdperk aan voor Solaris Yachts. Met onze diepgewortelde passie voor zeiljachten streven we voortdurend naar innovatie en excellentie in elk aspect van ons werk. Als importeur van luxueuze performance zeiljachten zijn we volledig toegewijd om aan de eisen van onze veeleisende doelgroep te voldoen en hen de ultieme zeilervaring te bieden.

Stevig & Stijf

Bij Solaris worden alle zeiljachten zorgvuldig ontworpen met het oog op de belastingen die ze op zee moeten doorstaan. We hechten grote waarde aan de veiligheid en bouwen onze jachten met ruime veiligheidsmarges. Een zeiljacht moet immers de krachten van lucht en water, die ontstaan door hun verschillende dichtheid, kunnen benutten en weerstaan. Deze krachten kunnen aanzienlijk zijn, vooral in verhouding tot de grootte van het jacht. Bijvoorbeeld, de drukbelasting op de mast is gelijk aan het gewicht van de boot. Bij Solaris zorgen we ervoor dat onze jachten voldoen aan deze uitdagingen, zodat u met vertrouwen kunt genieten van uw zeilervaring op zee.

Vakmanschap

Bij Solaris staat de kwaliteit en afwerking van het binnenschrijnwerk centraal, wat ons wereldwijd onderscheidt en waardeert. We gebruiken zorgvuldig geselecteerde fijne houtsoorten en besteden veel aandacht aan de handgemaakte details. Vakmanschap is essentieel voor het nastreven van onze ambitie naar excellentie. Het eindresultaat is een unieke en onmiskenbare afwerking die niet alleen functioneel en comfortabel is op zee, maar ook duurzaam. Ontdek de onderscheidende kenmerken van Solaris en geniet van de tijdloze schoonheid en duurzaamheid van onze zeiljachten.

 

Kracht & veiligheid

Solaris staat wereldwijd bekend en wordt gewaardeerd vanwege de uitstekende kwaliteit en afwerking van onze interieuren. Onze onderscheidende kenmerken komen tot uiting in de zorgvuldige selectie van hoogwaardige houtsoorten en de vaardige, handmatige afwerking van elk detail. Vakmanschap speelt een cruciale rol in het bereiken van onze ambitie voor excellentie. Het eindresultaat is een ongeëvenaarde afwerking die functioneel, comfortabel op zee en duurzaam is. Ontdek de unieke en onmiskenbare kenmerken die synoniem staan voor Solaris en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek tijdens uw zeilavonturen.

Bent u klaar om de ultieme luxe op het open water te ervaren? Zoek niet verder, want wij hebben het perfecte jacht voor u! Onze uitgebreide range biedt een breed scala aan Solaris-jachten in verschillende maten en uitrustingsniveaus om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen.

Solaris jachten zijn meer dan boten, ze zijn een bewijs van vakmanschap en elegantie