Seaport jachtmakelaars zijn professionals die gespecialiseerd zijn in het kopen, verkopen en verhandelen van luxe jachten. Ze werken nauw samen met klanten om hen te helpen navigeren in de complexe wereld van jachtbezit en ervoor te zorgen dat ze het perfecte schip vinden dat aan hun behoeften voldoet.

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met een jachtmakelaar in een zeehaven is het niveau van expertise dat zij ter tafel brengen. Deze professionals hebben uitgebreide kennis van de jachtmarkt, inclusief actuele trends, prijzen en beschikbaarheid. Ze hebben ook een goed begrip van de technische aspecten van jachtbezit, inclusief onderhoud, verzekering en wettelijke vereisten.

Seaport-jachtmakelaars werken samen met klanten om hun unieke behoeften en voorkeuren te begrijpen, inclusief het type jacht waarnaar ze op zoek zijn, het budget waarmee ze moeten werken en het beoogde gebruik van het schip. Vervolgens gebruiken ze hun kennis en ervaring om klanten te helpen de best mogelijke opties te vinden en de best mogelijke deals te onderhandelen.

Over het algemeen zijn jachtmakelaars in zeehavens een essentiële hulpbron voor iedereen die geïnteresseerd is in jachtbezit. Of u nu uw eerste jacht wilt kopen, wilt upgraden naar een groter schip of uw huidige jacht wilt verkopen, samenwerken met een jachtmakelaar in een zeehaven kan u helpen uw doelen te bereiken en het meeste uit uw investering te halen.

Seaport

Yachtbrokers

Seaport Yachtbrokers is een onafhankelijke jachtmakelaar gespecialiseerd in de merken Nautor Swan, Solaris Yachts en J/Boats. Nauw samenwerken met de distributeurs en agenten van deze merken in de Benelux.

Locatie

Ons hoofdkantoor is gevestigd in IJmuiden aan de Seaport Marina. Hier kunnen we voordelig aanmeren en jachten direct in de gaten houden. Ideaal als servicelocatie en voor geïnteresseerden om het jacht te bezichtigen.

IJmuiden ligt aan de Noordzee en is dus goed bereikbaar vanaf zee. De binnenlanden en het IJsselmeer hebben een directe verbinding voorbij Amsterdam.

Seaport Yachting

Het team van Yachtbrokers team

Het team van Seaport Yachtbrokers staat voor u klaar. Van links naar rechts: Art Hiddinga (Nautor’s Swan), Gideon Messink (Alle merken) en Jelle Dingemans (J/Boats & Solaris). Gecombineerd heeft dit team ruim 20 jaar ervaring in nationale en internationale makelaardij en bemiddeling. Of u nu op zoek bent naar een boot of uw boot wilt verkopen, wij zijn er om u te helpen!

Art Hiddinga

(Nautor’s Swan)

Gideon Messink

(All brands)

Jelle Dingemans

(J/Boats & Solaris)