Seaport Yachtbrokers zijn professionals, gespecialiseerd in het kopen, verkopen en verhandelen van luxe jachten. Als dealer van Nautor Swan, Solaris Yachts en J/Boats, zijn we expert binnen van deze jachten. Maar door onze uitgebreide ervaring, kunnen we u ook helpen bij het zoeken of verkopen van andere goede werfgebouwde schepen. We werken nauw samen met klanten om hen te helpen navigeren in de complexe wereld van jachtbezit. We zorgen ervoor dat klanten het perfecte schip vinden dat aan hun behoeften voldoet.

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met Seaport Yachtbrokers is het niveau van expertise dat zij ter tafel brengen. Wij  hebben uitgebreide kennis van de jachtmarkt, inclusief actuele trends, prijzen en beschikbaarheid. We hebben ook een goed begrip van de technische aspecten van jachtbezit, zoals onderhoud, verzekering en wettelijke vereisten.

Seaport Yachtbrokers probeert samen met klanten de unieke behoeften en voorkeuren te begrijpen. Zoals het type jacht waarnaar klanten op zoek zijn, het budget waarmee ze moeten werken en het beoogde gebruik van het schip. Vervolgens gebruiken we onze kennis en ervaring om klanten te helpen de best mogelijke opties te vinden en de best mogelijke deals te onderhandelen.

Seaport Yachtbrokers is een essentiële hulpbron voor iedereen die geïnteresseerd is in een jacht. Of u nu uw eerste jacht wilt kopen, wilt upgraden naar een groter schip of uw huidige jacht wilt verkopen, samenwerken met Seaport Yachtbroekrs kan u helpen uw doelen te bereiken en het meeste uit uw investering te halen.

Seaport

Yachtbrokers

Seaport Yachtbrokers is een onafhankelijke jachtmakelaar gespecialiseerd in de merken Nautor Swan, Solaris Yachts en J/Boats. Nauw samenwerken met de distributeurs en agenten van deze merken in de Benelux.

Locatie

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Loosdrecht. Centraal in Nederland en recht in het hart van watersport minnend Nederland. Vanuit Loosdrecht helpen we u graag met alle vragen die u heeft omtrent de aan- en verkoop van uw jacht. 

We heten u graag welkom op onze lokatie in Loosdrecht

Seaport Yachtbrokers

Het team van Yachtbrokers team

Het team van Seaport Yachtbrokers staat voor u klaar. Van links naar rechts: Art Hiddinga (Nautor’s Swan), Gideon Messink (Alle merken) en Jelle Dingemans (J/Boats & Solaris). Gecombineerd heeft dit team ruim 20 jaar ervaring in nationale en internationale makelaardij en bemiddeling. Of u nu op zoek bent naar een boot of uw boot wilt verkopen, wij zijn er om u te helpen!

Art Hiddinga

(Nautor’s Swan)

Gideon Messink

(All brands)

Jelle Dingemans

(J/Boats & Solaris)