Seaport Yachtbrokers zal deelnemen aan de Palma Boat Show

door | apr 14, 2023

;

Seaport Yachtbrokers neemt van 27 t/m 30 april 2023 deel aan de Palma Boat Show, waar ze hun nieuwste aanwinsten tentoonstellen. Een unieke kans voor watersporters om de prachtige jachten van Seaport Yachtbrokers van dichtbij te bekijken en te ervaren.

De Palma Boat Show is een van de meest prestigieuze botenshows ter wereld, die jaarlijks wordt gehouden in het prachtige Mallorca, Spanje. Het evenement trekt duizenden bezoekers van over de hele wereld, waaronder eigenaren, jachtbouwers, ontwerpers en andere belangrijke spelers in de industrie.

Tijdens de show zal Seaport Yachtbrokers een selectie van hun meest exclusieve jachten tentoonstellen, waaronder enkele van hun nieuwste modellen. Ook het team van Seaport Yachtbrokers zal aanwezig zijn om bezoekers te informeren en te adviseren over de diverse mogelijkheden en specificaties van de boten.

De Palma Boat Show is een unieke kans voor watersporters om hun passie en netwerk te delen met gelijkgestemden. Seaport Yachtbrokers is verheugd om deel te nemen aan dit evenement en nodigt alle bezoekers uit om hun stand te bezoeken en hun prachtige boten te bekijken.

See our latest post:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.