See Swan jachten aanbod

=
;

Het werf

Sinds 1966 is Nautor Swan trots op de ongeëvenaarde kwaliteit bij de productie van de meest geliefde zeilboten ter wereld, een volledig geïntegreerd in-house bouwproces, van het ontwerp tot de fijnste details en de laatste testen voor de overdracht van elk jacht aan zijn eigenaren. De belangrijkste elementen van het merk zijn elegantie, kwaliteit, prestaties, innovatie en betrouwbaarheid.

Er zijn meer dan 2.350 jachten gebouwd in vijf decennia tussen 36 en 131 voet. Het assortiment is onderverdeeld in vier verschillende lijnen: ClubSwan Yachts, Swan Yachts, Swan Maxi Yachts en Swan Shadow, het eerste motorjacht van Swan.

Alle productieactiviteiten bevinden zich op dezelfde plaats en impliceren een betere organisatie en logistieke operatie met winst in efficiëntie en kwaliteit. De nabijheid tussen de engineeringafdeling en de productie maakt een vaardigheidsverbetering in onze productie mogelijk. Dit alles zal de interactie tussen scheepsarchitecten, ingenieurs en botenbouwers maximaliseren.

De wereldwijde service van Nautor Swan is in het leven geroepen om de
klantenservice van Swan te verbeteren

Nautor Swan, met meer dan 2350 geleverde jachten sinds 1966, herdefinieert zijn klantenservice door een nieuwe divisie op te richten: Nautor Swan Global Service . 

Het nieuwe bedrijf, ontstaan ​​uit de fusie van de bestaande servicecentra van Palma de Mallorca, Badalona, ​​Villefranche en Scarlino, samen met de wereldwijd geautoriseerde servicecentra, heeft als belangrijkste doel om dichter dan ooit bij zijn klanten te staan ​​en aan al hun behoeften te voldoen , het aanbieden van een 360° klantenservice en after-sales service aan Swan Owners.

“ Nautor Swan Global Service is ontworpen met als doel een uitzonderlijk niveau van hulp aan onze klanten te bieden met drie belangrijke pijlers: kwaliteit, flexibiliteit en proactiviteit. Een scheepswerf als de onze moest deze stap zetten met duizenden jachten die over de hele wereld varen en allemaal met verschillende kenmerken ”, zegt Giovanni Pomati, CEO van de Nautor Group .

Het nieuwe bedrijf zal zijn eigen autonomie hebben met een toegewijde organisatie, rapporterend aan Nautor Holding, profiterend van de knowhow en het ongeëvenaarde niveau van vakmanschap in Finland en het capillaire netwerk van het merk over de hele wereld.

” We hebben de afgelopen jaren heel hard gewerkt om de beste oplossing te vinden om hand in hand te zijn met onze klanten, om hun cruisen aan boord van een Swan een plezier en een plezier te maken zonder zich zorgen te maken over iets anders”, zegt Oscar Ibanez, Nautor  Swan CEO van wereldwijde service. “De Global Service is precies dat! De vrijheid om ons altijd te bellen voor alles wat onze klanten nodig hebben.”  

Nautor Swan Global Service zal een beschermengel zijn voor alle Swan-eigenaren over de hele wereld, die refit en onderhoud biedt, maar ook race-assistentie, levering van originele reserveonderdelen, technisch advies en inspecties, jachtbeheer en gardiennage – in feite een totale service die is ontworpen om de de verwachtingen van de eigenaar en verbeteren de ervaring van het bezit van een zwaan.

Gloednieuwe programma’s zullen speciaal worden ontwikkeld voor het herstel van de oudere generatie zwanen, evenals gecertificeerde onderhoudsprogramma’s.

Ben je klaar om de ultieme luxe op het open water te ervaren? Zoek niet verder, want wij hebben het perfecte jacht voor u! Onze uitgebreide inventaris biedt een breed scala aan Swan-jachten in verschillende maten en stijlen om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen.

“Van hun voortreffelijke ontwerp tot hun onberispelijke constructie, deze jachten zijn een bewijs van de kunst van het zeilen en een waar genot voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme zeilervaring.”