Ga naar het aanbod van J/Boats

=
;

Een leven lang zeilen in betere zeilboten

Zeilen is de ultieme vrijheid, de ervaring één te zijn met de natuur en de zee, alleen aangedreven door de wind en de verbeelding. Zeilen is een van de weinige ‘levenssporten’ die zowel een ontspannen ontsnapping als een verkwikkende uitdaging biedt. U kiest uw eigen niveau van comfort en avontuur.

Een passie voor prestaties

Het vervullen van iemands zeildromen begint met het vinden van een zeilboot die bij u past – of u nu dicht bij huis wilt zeilen, naar verre kusten wilt vertrekken of regelmatig wedstrijden wilt varen. De prestatieverschillen tussen zeilboten zijn groter dan die tussen ski’s, tennisrackets of auto’s. Ontdek het J-verschil!

JBOATS-geschiedenis

JBoats is een bekende fabrikant van zeiljachten met een rijke historie in de wereld van wedstrijdzeilen. Opgericht in 1977 door de beroemde zeiler en jachtontwerper Rod Johnstone, kreeg het bedrijf al snel erkenning voor hun innovatieve ontwerpen en uitstekende prestaties op de renbaan.

De eerste JBoat, de J24, werd ontworpen en gebouwd door Rod Johnstone in zijn garage in Stonington, Connecticut. De J24 werd snel populair onder zeilers vanwege zijn snelheid, wendbaarheid en betaalbaarheid, en werd ’s werelds populairste kielbootklasse met tot nu toe meer dan 5.400 gebouwde boten.

Na het succes van de J24 ging JBoats door met het produceren van een reeks succesvolle ontwerpen, waaronder de J30, J35 en J105, die allemaal succes behaalden op de renbaan en populair werden onder zeilers vanwege hun snelheid, hantering en duurzaamheid.

Naast hun succes op de renbaan, heeft JBoats ook een reeks cruisejachten geproduceerd, waaronder de J40, J42 en J46, die een combinatie bieden van comfort, prestaties en luxe.

Tegenwoordig blijft JBoats innoveren en de grenzen van jachtontwerp verleggen, met een lijn van hoogwaardige racejachten, waaronder de J/70, J/88 en J/111, en een reeks cruisejachten, waaronder de J/ 99 en J/121.

Met meer dan 40 jaar geschiedenis heeft JBoats zichzelf gevestigd als een leider in de zeilindustrie en blijft het zeilers over de hele wereld inspireren met hun innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke prestaties.

Bent u klaar om te merken waarom J/Boats het verschil maakt? Wij hebben het perfecte jacht voor u! De range van J/Boats biedt een breed scala in verschillende maten en stijlen om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen.

JBoats is niet zomaar een merk, het is een erfenis van innovatie, prestaties en passie voor zeilen